Прополисова тинктура – 30 мл.

4.00 лв.

Прополисова (клеева) тинктура – природно чудо за защита от вирусни и бактериални заболявания!

Категория:

Описание

Прополисова тинктура,
уникален пчелен продукт !!!

Тинктура от прополис защитава от вирусни и бактериални заболявания . Пчелният прополис е природно чудо , което убива всички бактерии и патогенни организми в кошера.
Оказва се, че прополисът действа по същия начин и върху патогените и инфекциите в човешкото тяло.
Той е вещество, притежаващо ненадминат антибактериален, антипаразитен и антивирусен ефект.
Много компоненти в прополиса създават потенциален антибиотичен ефект, който не позволява адаптацията на микроорганизмите към него , както лесно би се случило при конвенционален антибиотик.
Прополисът повишава защитните реакции на организма, потиска растежа на патологичните клетки, забавя развитието на раковите клетки и дори ги унищожава, понижава съсирването на кръвта и нейната способност да образува тромби, запазва полезната микрофлора в стомашно-чревния тракт и за разлика от антибиотиците не води до дисбактериоза .
Способства за извеждането на холестерола от организма, за изчистването на организма, подобрява дейността на жлезите с вътрешна секреция и функциите на храносмилането.

Прополисът се препоръчва при редица заболявания.

Особено ефикасен се оказва прополисът при вирусни, микробни заболявания, при рани в организма – на кожата, червата, белите дробове. Прополисът успешно лекува изгаряния и травматични рани, язва на стомаха и червата, туберкулоза и простудни заболявания.
Прониквайки в кръвта, прополиса действа като имунизация, той настройват организма за борба с едни или други микроорганизми. Важно е също така, че няма и привикване – лекарствена зависимост, както днес това е показателно за цяла гама от лекарства.

Прополисът мобилизира защитните функции на организма, оказва удължаващо действие на редица антибиотици, неутрализира някои бактериални отрови, притежава антивирусно действие, оказва противовъзпалителен, антимикробен ефект, влияе благотворно върху имунната система на организма.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.