Мед с магарешки бодил – 1000 гр.

11.00 лв.

Премахва токсините, намалява холестерола, подходящ за болни от диабет

Категория:

Описание

Билките и медът са едни от най-полезните блага на природата .
Когато ги комбинираме те имат още по голям ефект. Така пчелният мед ще съхранява в себе си и ценните съставки от билката и ще има прекрасен свеж горски аромат.
Експерти смятат, че силимарин е основната активна съставка на магарешкият бодил, чрез нея се пречиства черният дроб. Помага да се възстановят чернодробните клетки, докато се премахват токсините от тялото, които се обработват през черния дроб. Магарешкият бодил е ефективен при естественото преобръщане на вредните ефекти от консумацията на алкохол, пестицидите в храните , тежките метали във водата, замърсяването във въздуха, който дишаме, и дори отрови!
Магарешкият бодил е полезен за здравето на сърцето и помага за понижаване на високите нива на холестерола чрез понижаване на възпалението, почистване на кръвта и предотвратяване на увреждане на оксидативния стрес в артериите.
Помага за контрол или предотвратяване на диабета
за намаляване на нивото на кръвната захар при пациенти с резистентност към инсулин.
Помага за предотвратяване на камъни в жлъчката . Изследвания също така показват, че приложението на силимарин, съдържащ се в магарешкият бодил, намалява кожните увреждания, причинени от радиационната терапия при пациенти, лекувани от рак.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.