Мед с куркума 400 гр.

10.00 лв.

Златен мед – природен антибиотик с мощни противовъзпалителни и антибактериални свойства

Категория:

Описание

Традиционната подправка куркума  е често срещана в Азия, особено в Индия .
Използва се корена на растението, съдържащо активни съединения, които могат да се използват както като подправка, така и за медицински цели .
Нейното високо съдържание на куркумин заедно с други антиоксидантни вещества я правят способна  да пребори и предотврати различни видове заболявания.
Когато куркумата се съчетае  с мед , ефекта се увеличава .
Комбинирането на куркума с мед (известно като златен мед) е натурално средство с мощни противовъзпалителни и антибактериални свойства, които поддържат защитните сили на организма.
Смята се също така, че е мощен природен антибиотик. Тази смес унищожава различни видове вируси и бактерии, които причиняват болести.
Предимството, което има пред синтетичните лекарства е, че не предизвиква негативни ефекти върху чревната флора. Всъщност дори служи като храна за увеличаване на присъствието на здрави бактерии.

Също така, поради неговите витамини С и Е, той пречи на разрушенията, причинени от свободните радикали и влошаването свързано с преждевременното стареене . Куркума се използва за борба с храносмилателни, чернодробни и вирусни болестни състояния.
Заради своите противовъзпалителни свойства, също така е доказано, че е ефикасно при пациенти с болести като артрит, остеоартрит и подагра.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.