Мед с джинджифил и куркума – 400 гр.

14.00 лв.

Защита на мозъчните клетки, силен имуностимулиращ ефект, подобрява сърдечно-съдовота система, понижавате кръвното…

Категория:

Описание

Пчелният мед е истинска наслада за сетивата! Той е една от най-здравословните природни храни. С него в тялото ни влизат над 300 полезни вещества, оптимизира обмяната на веществата в организма , предпазва ни от редица заболявания .
В комбинация с добавените от нас куркума и джинджифил , се превръща във формула с доказан лечебен ефект.

Защо куркумата е едно от най-мощните природни средства на планетата?
През последните две десетилетия са направени над 3000 научи публикации който описват широкият спектър от ползи на куркумата върху човешкия организъм .
Част от доказаните Ползи:
Помага за защита на мозъчните клетки
Куркумата намалява един от основните фактори за загуба на паметта – мозъчната плака. Куркуминът повишава нивата на мозъчния невротрофичен факткор , който увеличава деленето и мултиплицирането на нови неврони и се бори срещу дегенеративните процеси в мозъка.
Притежава естествено противовъзпалително и антиоксидантно действие

Хроничните възпаления имат отношение за развитието на много от съвременните болести. Куркуминът в куркумата потиска възпалителните процеси в организма .
Тъй като предотвратява струпването на тромбоцити, куркумата може също така да предотврати образуването на кръвни съсиреци по стените на артериите. Тя може да намали лошия холестерол и общите нива на холестерола в кръвта.
Куркумата помага за поддържането на добро настроение и се бори срещу депресията , защото засилва нивата на серотонин и допамин, отговорни за щастието .

Джинджифилът има лечебни свойства достатъчни на брой, които да запълнят няколко книги. Освен силният имуностимулиращ ефект помага за подобряване на когнитивната функция и защита срещу респираторни вируси. Подобрява преработването и усвояването на мазнините, дава защита срещу токсичното влияние на химикали в околната среда, като например парабените .
Подобрява сърдечно-съдовото здраве, понижавате кръвното налягане и подобрява оросяването на органите и тъканите, укрепва костите, помага за отслабване.
Всяка ллъжичка натурален мед , комбинирана с куркума и джинджифил дава на тялото ви много повече от насладата и засищането на желанието за нещо сладко. Тя ви дава здраве и тонус

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.