Липов мед – 1000 гр.

11.00 лв.

Силно антимикробно и антибактериално действие. Препоръчва се при простуда, ангина, бронхит и бронхиална астма.

Категория:

Описание

Натуралният липов мед, който събират пчелите има силно изразен аромат и вкус на липа. Има слабо жълт цвят и е сладък на вкус. Липовия мед притежава силни хранителни и лечебни свойства и поради тази причина е изключително търсен.
Истинският липов мед кристализира бързо на дребни зърна и губи прозрачността си, което по никакъв начин не означава, че губи качествата си. Като всеки истински пчелен мед има силно антимикробно и антибактериално действие. Влияе добре при ле­чение на заболявания на дихателните пътища, препоръчва се при простуда, ангина, бронхит и бронхиална астма.
Липовият пчелен мед е изключително ефективен подобряване на зрението. Днес, когато голяма част от времето ни минава пред монитора на компютъра или пред екрана на телефона, и зрението ни бързо се поврежда, липовият мед е изключително полезен. Употребата на липов мед помага на очите да понесат голямо натоварване и съдържа вещества лекуващи очната ретина. За целта сутрин около 15 минути преди миене на зъбите изсмучете 1 чаена лъжичка мед. Вечер процедурата се повтаря. Прави се преди миене на зъбите , защото лечебният ефект се засилва , когато е запазена естествената микрофлора в устата .

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.