Златна пчеличка - за нас
Открийте вкуса на меда от Дунавската равнина

Защо нашите продукти са натурални и чисти

Скъпи приятели, за да разберете, колко уникален и неповторим е вкус на меда, който ви предлагаме. Колко е високо качеството на всички пчелни продукти, трябва да ви запозная с природата, от където моите златни пчелички събират меда, прашеца, восъка, прополисът. Нашият пчелин се намира в една прекрасна местност, край влажните зони на река Дунав в местността Блатото. В края на природен парк Персина, между Свищов и Белене. Поради постоянната влага и топлото слънце, в района изобилства от многообразна дива растителност, която пчелите ни посещават: акация, липа, дръмбъз, къпина, глог, кучешки дрян, червена калина, аморфа, блатна мента, лютиче, дилянка, жълт кантарион, магарешки бодил и много други храсти и тревисти растения.

100%

натурален
продукт

Нашият мед е непастьоризиран

Нашият мед не се пастьоризира, не се преработва и запазва всичките си здравословни, хранителни качества. Всички наши пчелни продукти са направо от кошера. Не, в него няма никакви допълнителни добавки, които да увеличат количеството и да намалят разходите. Затова с времето медът ни кристализира, което е признак на чистота на меда.

Снимка на пчела, докато събира цветен прашец

Ние гарантираме най-добрите качества на меда, чрез изследване на всяка партида в лицензирани лаборатории.
Поръчайте си от нашите продукти и се насладете на невероятния вкус и аромат. Той ще влезе във вашият дом, благодарение на ,, златните ” пчелички, който са ги събирали от цвят на цвят по бреговете на река Дунав и по хълмовете, които плавно се разгръщат успоредно на реката .

Нашите пчелни продукти, освен всички здравословни ползи, които съдържат, ви дават една виталност, изпълват ви с енергия и сила.

Отношението ни към меда и живота

Ние държим не само на естественият вкус на меда , но и насърчаваме и популяризираме ползите за здравето от него . Отношението към меда отразява ценностите и светогледа ни . Той е източник на културни знаци . Като се занимаваме със здравето си и придобиваме здравословни навици в никакъв случай не означава, че за нас земята ще стане ад. Това може да бъде приятно и вкусно, и в същото време те подтиква да подхождаш креативно. Истинска наслада промяната към нова философия на по здравословен начин на живот.

Любопитни факти

Полезни свойства на меда

Супер храна

Пчелните продукти като суперхрани са неразделна част от здравословният начин на хранене. Високите нива на протеини, витамини и ензими в пчелните продукти са твърде съществени, за да се пренебрегват като ежедневна съставка в менюто ни. Пчелният мед, прашец, прополис, восък, млечице. Могат да вършат чудеса. Пчелният прашец се смята за идеалната храна, защото съдържа всички нутриенти (микро и макро), необходими на организма, за да функционира
Пчелният прополис е природно чудо, което убива всички бактерии и патогенни организми в кошера.
Оказва се, че прополисът действа по същия начин и върху патогените и инфекциите в човешкото тяло.
Той е вещество, притежаващо ненадминат антибактериален, антипаразитен и антивирусен ефект.
Много компоненти в прополиса създават потенциален антибиотичен ефект, който не позволява адаптацията на микроорганизмите към него, както лесно би се случило при конвенционален антибиотик.
А какво да кажем за меда? Ако имате симптоми на настинка, добре е да имате лъжичка мед под ръка. Непреработеният мед се оказва по ефикасен от традиционните лекарства, за успокояване на възпалено гърло и подтискане на кашлицата. Добавете към него лимонов сок и чай и възстановяването е сигурно, докато се наслаждавате на приятна напитка.

Укрепва имунната система

Суровият мед е безценно съкровище. В него има изобилие от антиоксиданти, които са от съществено значение за предотвратяване на увреждането на клетките, което причиняват свободните радикали. Когато добавите към ежедневното си меню натурален ( суров ) мед, плодове и зеленчуци, ще защитите клетките си от свободните радикали, които причиняват ракови образувания. Медът усилва имунната система и съдейства за по вече полезни бактерии в червата.

Натуралният, непреработен пчелен мед е най мощната многоспектърна храна, която на всичко отгоре в България се добива с най-високо качество.
Ако искате да си купите качествени, натурални, пчелни продукти, директно от производителя, това е мястото !!!

  • понижава холестерола
  • повишава имунитета
  • медa подобрява състава на кръвта
  • нормализира левкоцитите
  • повишава нивата на хемоглобина