26.11.2020/

Преди 27-8 години двама изключителни пчелари , второ поколение , ме запалиха за пчеларството . Те говорят и се грижат за пчелите , като за свои деца . Голяма част от кошерите им си имат свои имена . Това говори за отношение . Казвам го това за да разберете , че пчеларите в България не са измамници . Това са изключително трудолюбиви хора и към това като добавим , че най добрият мед се добива на Балканите , т.е. най вече в България , ние българите сме изключителни щастливци . Пчелните продукти са най добрата натурална вкусна супер храна . Тук искам да вмъкна , че мед от глухарчета и борови връхчета няма , това са сладка със захар и не ги продават пчелари .

Ние от https://zlatnapchelichka.bg/ произвеждаме истински , натурален пчелен мед . Той винаги е непастьоризиран и минимално филтриран, така че запазва естествените си свойства. Ползите за здравето на меда отдавна са признати от общностите по целия свят. Време е да се огледаме около себеси , за чиста натурална храна . Тя е само на един клик разстояние . https://zlatnapchelichka.bg/
Разгледайте колко разнообразни и отчетливи видове натурален мед има . Нашите пчели са го събирали покрай бреговете нарека Дунав и от гористите възвишения и полята над него . А ние дори сме обогатили асортимента с няколко вида инфузии .Чист натурален мед, смесен с най-качествените натурални подправки – затоплящ пикантен джинджифил , ароматна куркума , вкусната канела ,популярният магарешки бодил , позабравеният жълт кантарион , нотолкова ценен в миналото , че е наричан ” Христова кръв ”

Поръчайте си от нашите продукти и се насладете с нас на вкуса на природата , майсторството на пчелите и техният мед .

Add Comment